bluegarden.dk


  bluegarden.dk

Bluegarden Lønsystemer - Bedre lønprogram og HR-løsning

Danmarks største leverandør af lønsystem, lønadministration, HR-løsninger og outsourcing af løn og HR. Vi har det bedste lønprogram til alle virksomheder uanset branche og størrelse.

Stats

  Alexa Rank: 


  Popular in Country: 


  Country Alexa Rank:  


 language:  da


  Response Time:  0.184384


  SSL:  Disable


  Status:  up


Code To Txt Ratio

 Word Count  402


 Links  39


  ratio  15.703683621946


Found 77 Top Similar Sites like Bluegarden.dk

1

Dataloen.dk

Løn med Visma DataLøn - Automatisk lønsystem og HR-løsninger - Visma DataLøn

Visma DataLøn er Danmarks mest anvendte lønsystem, der leverer lønsedler til over 60.000 mindre og mellemstore virksomheder

2

Danlon.dk

Danløn lønsystem - Nemt, billigt og sikkert online lønsystem

Lav lønsedler nemt og billigt med Danløn lønsystem. Brugervenligt og sikkert lønsystem. Lav pris pr. lønseddel. Opret gratis konto og test i dag.

3

Proloen.dk

ProLøns lønsystem gør lønadministration nemt - Masser af integrationer

ProLøn giver dig nem, problemfri lønadministration / lønsystem med gratis ubegrænset personlig hotline. Prøv demo af lønsystemet i dag.

4

Detfagligehus.dk

Det Faglige Hus

Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Spar op til 6.000 kr. om året og få samme faglige tryghed i Det Faglige Hus.

5

Hk.dk

HK Fagforening & A-kasse | Meld dig ind i dag - HK

Hovedmenu MIT HK Selvbetjening Bliv medlem AR283 - Ansøgning om efterløn Mine breve Find blanketter Min plan Min jobsøgning Ledighedserklæring Udbetalingskort Feriedagpenge Send dokumenter Kontaktformular Selvbetjening Bliv medlem AR283 - Ansøgning om efterløn Mine breve Find blanketter Min plan Min jobsøgning Ledighedserklæring Udbetalingskort Feriedagpenge Send dokumenter Kontaktformular Forside Bliv medlem...

6

Visma.dk

Visma Danmark - vi effektiviserer virksomheder

Visma er en softwarevirksomhed. Vi er blandt Europas førende inden for fremtidssikrede softwareløsninger og konsulentydelser.

7

Atp.dk

ATP – vi arbejder for at sikre økonomisk grundtryghed i Danmark

ATP sikrer den økonomiske grundtryghed i Danmark. Vi forvalter danskernes pension og administrerer velfærden, for alle danskere, hele livet

8

Aldautomotive.dk

ALD Automotive Danmark

my.ald.dk All websites Algeria Austria Belarus Belgium Brazil Bulgaria Chile Colombia Croatia Czech Republic Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary India International Italy Ireland Kazakhstan Latvia Lithuania Luxembourg Malaysia Mexico Morocco Netherlands Norway Peru Poland Portugal Romania Russia Serbia Slovakia Slovenia Spain Sweden Switzerland Turkey Ukraine United Kingdom United...

9

Salary.dk

Lønsystem: Salary sparer dig tid og penge | Salary.dk

Salarys lønsystem er Danmarks letteste og mest enkle lønsystem. Det meste er automatiseret, så du slipper for fejl og manuelt tastearbejde.

10

Di.dk

DI - Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation - Dansk Industri - DI

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

11

Nordania.dk

Erhvervsleasing - Nordania Leasing

Danmarks største leasingselskab står klar til at hjælpe dig med leasing af biler, varebiler, lastbiler, maskiner, udstyr og ejendomme.

12

Ida.dk

IDA - Danmarks bedste fagforening & et stærkt, fagligt fællesskab | IDA

IDA er et fagligt fællesskab med 130.000 medlemmer der brænder for teknik og naturvidenskab. Meld dig ind i dag og bliv en del af fællesskabet.

13

Krifa.dk

Fagforening og a-kasse - Meld dig ind i dag og få hjælp af Krifa!

Krifa er både en fagforening og a-kasse. Vi hjælper dig med alle facetter af dit arbejdsliv. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig og meld dig ind i dag!

14

Businessdanmark.dk

Fagforening og a-kasse | Business Danmark

Vi er fagforening og a-kasse for dig, der arbejder med salg og marketing. Du får hele pakken for kun 657 kr. om måneden.

15

Lederne.dk

Lederne – Danmarks største faglige organisation for ledere

I Lederne er vi alt for dem, som er en masse for andre; Et fagligt fællesskab og a-kasse for ledere og særligt betroede medarbejdere. Vi hjælper dem, der leder Danmark – med uddannelse, inspiration, netværk og rådgivning inden for ledelse, karriere og juridisk bistand.

16

Ase.dk

Ase a-kasse - Tværfaglig arbejdsløshedskasse for alle

Ase a-kasse giver dig økonomisk tryghed. Vi hjælper dig med dagpenge, jobsøgning & lønsikring. Meld dig ind i dag.

17

Djoef.dk

Bliv medlem af en stærk og ambitiøs fagforening | Djøf

Meld dig ind i Djøf fagforening og få mange faglige og personlige medlemsfordele. Vi sikrer dig udvikling og tryghed i dit arbejdsliv og din karriere.

19

Danskmetal.dk

Fagforening og a-kasse | Dansk Metal

Dansk Metal er fagforening og a-kasse for dig, der arbejder inden for industri, transport og it, tele og medie. Dansk Metal forhandler overenskomster, arbejder for et bedre arbejdsmiljø og talerne medlemmernes sag.

20

Bdo.dk

BDO Danmark - Statsautoriserede revisorer og konsulenter - BDO

Vores revisorer og konsulenter er lokalt forankrede, men de en del af et internationalt netværk med global rækkevidde, når du får brug for det - BDO

21

Ret-raad.dk

Ret&Råd Advokater - Din lokale advokat med landsdækkende service

Ret&Råd Advokater er din lokale juridiske rådgiver. Find din lokale advokat til privat og erhvervsmæssig rådgivning.

22

Finansforbundet.dk

Finansforbundet | Fagforening for finansansatte

Karrieresparring og juridisk bistand for dig, der er i finanssektoren. Vi rådgiver, inspirerer og arbejder for bedre forhold for dig. Meld dig ind i dag.

23

Pwc.dk

PwC - Revision. Skat. Rådgivning.

Få inspiration til hvordan vi sammen kan finde de gode råd, der er rigtige for netop din forretning. PwC er globale men også danske, lokale og der, hvor du er.

24

Almbrand.dk

Forsikringer, der passer til dig | Alm. Brand

Forsikringer til dig og dine behov. Vi dækker familier, virksomheder og landbrug i alle størrelser i hele landet. Vælg dine dækninger og beregn din pris online.

25

Abax.dk

ABAX | GPS tracking og Flådestyring

Spor, overvåg og optimer din arbejdsplads For dig som har flere biler, maskiner og værktøj, leverer ABAX de løsninger, du har brug for til komplet overblik og kontrol. Kørebog Udstyrssporing Flådestyring 44 310+ Kunder 536 140+ Aktive enheder 12 408 577 Kørte kilometer registreret dagligt Udlejer du værktøj, udstyr eller...

26

3f.dk

3F Fagligt Fælles Forbund | 3F Gør dig stærkere - 3F

3F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse. 3F forhandler overenskomster, arbejder for bedre arbejdsmiljø og taler medlemmernes sag.

27

Am.dk

Bilforhandler i Storkøbenhavn - Brugte biler og Opel, Kia & Peugeot

A&M er DK's største Opel & Kia bilforhandler og har ét af landets største brugtvognscentre i Greve. Vi har 6 lokationer og altid +500 brugte biler til salg

28

Ordrestyring.dk

Ordrestyring - Håndværkernes foretrukne sagsstyringssystem

Prøv 14 dage gratis. Få nemt overblik over tilbud, ordrer og økonomi. Nem opstart, ingen binding og fri support. Se mere her.

29

Modst.dk

Økonomistyrelsen

Spring hovednavigation over Nyheder Nyhedsbreve Aktiviteter Job Kontakt Om os In English Cookies Økonomi Sammenhængende økonomistyring Intern kontrol, tilsyn og risikostyring Offentlige regnskaber Finanslov og udgiftsopfølgning Offentlige betalinger ØAV Ressort- og organisationsomlægninger Stillingsregister og stillingskontrol Særlige rådgivere Departementschefer Åbenhedsordning Indkøb Offentlige indkøb i lyset af coronavirus Indkøb i staten Rådgivningsenheden...

30

Lessor.dk

Lessor - optimer forretningen med systemer til lønbehandling, tidsregistrering, HR og vagtplanlægning

Professionelle it-systemer til lønbehandling, tidsregistrering, vagtplanlægning og HR. Lessor leverer pålidelige systemer til små og store virksomheder.

31

Foa.dk

FOA - fagforening og a-kasse | FOA

FOA er en fagforening og a-kasse, hvor størstedelen af medlemmerne er ansat i kommuner og regioner. 4.700 tillidsvalgte og 32 lokale fagforeninger står klar til at hjælpe.

32

Ungdomskort.dk

Forside - ungdomskort.dk

Trin 1 1: Bliv godkendt til Ungdomskort Er du under uddannelse, skal du godkendes i trin 1, før du kan få et Ungdomskort. Er du ikke under uddannelse og 16-19 år, kan du gå direkte til trin 2. Bliv godkendt til Ungdomskort - trin 1 Trin 2 2: Bestil og...

33

Da.dk

Dansk Arbejdsgiverforening

Dansk Arbejdsgiverforening (DA) er hovedorganisation for 11 arbejdsgiverforeninger på det danske private arbejdsmarked.

34

Dhv.dk

Dansk Håndværk. Arbejdsgiverforening for håndværk, byggeri og industri.

Forbrugerne kræver sikkerhed og garanti. Som medlem af Dansk Håndværk er du dækket af Håndværkergaranti, og du får faglig, juridisk og teknisk rådgivning.

35

Dm.dk

DM - Fagforening for akademikere. Bliv medlem i dag - DM

Få en fagforening, der kender dit arbejdsliv og som kan sparre med dig om løn. Du får professionel karriererådgivning hos DM (Dansk Magisterforening).

36

Dsa.dk

Din Sundhedsfaglige A-kasse

This is DSA

37

E-conomic.dk

e-conomic online regnskabsprogram - Send dine fakturaer i en fart!

e-conomic er Danmarks mest benyttede online regnskabsprogram. Klar bogføring og fakturering i en fart. Prøv gratis og uforpligtende i 14 dage.

38

Prosa.dk

PROSA

PROSA er det eneste fagforbund udelukkende for it-professionelle. Derfor har vi ekspertise i de udfordringer, du som it-professionel møder i din karriere.

39

Danskerhverv.dk

Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for et af verdens mest handlekraftige erhvervsliv. I Dansk Erhverv handler vi hver dag på vegne af 17.000 medlemsvirksomheder og flere end 100 brancheforeninger. Det er vores vision, at Danmark skal være verdens bedste land at drive virksomhed i.

Technologies Used by bluegarden.dk

Dns Records of bluegarden.dk

A Record: 20.67.110.90
AAAA Record:
CNAME Record:
NS Record: ns1.hyp.net ns3.hyp.net ns2.hyp.net
SOA Record: hostmaster.domeneshop.no
MX Record: mx12.electric.net mx6.electric.net
SRV Record:
TXT Record: 5A1NgNoKBALK9xmikyaTSrzzE7AxaozcthFWVIvIM+Q= google-site-verification=HsWbCT0TAgPxEo8lqBMS4Y212v-dGB_x1zy1ycxqsiM globalsign-domain-verification=xuKDNmXFRjDYWEry4CMvz9ajvWHaYcASuxrKIRKJz9 v=spf1 ip4:89.188.74.44 a:massmail.cim-mobility.dk -all
DNSKEY Record:
CAA Record:

Whois Detail of bluegarden.dk